Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6
Жниварка валкова навісна ЖВН-6

Номер оголошення 210745

Опис

Жниварка валкова навісна ЖВН-6 з ППН (планитарный привід ножа) типу Шумахер призначена для скошування і укладання стебел зернових культур у валки при роздільному способі збирання. Може бути використана в якості прокосочника. Навішується на комбайни «Нива», «Єнісей», «Єнісей-1200», «Сибіряк». Наявність розширюється у бік выбросного вікна платформи, бесшпренгельное мотовило з граблинами підвищеної міцності, гарантує високу надійність технологічного процесу і якості формування валка.

Додаткові фото продукції на сайті ойлэнергомаш.сом.иа

Жатка забезпечує:

— вкладання валка хорошої якості та оптимальної потужності;

— високу продуктивність роботи на скошування та на підбір;

— полегшення умов праці механізатора

Технічні характеристики

НазваниеЗначениеЕд. зм.

Ширина захвата6м

Робоча скоростьдо 12км/год

Транспортна скорость18км/год

Производительность4,8га/год

Висота среза70...200мм

Ширина платформы1070...1250мм

Ширина выбросного окна1010...1250мм

Кількість подвійних ходів ножа453,6дв.х/хв

Частота обертання мотовила24...64об.хв.

Масса1065кг

Тип приводаМПН за типом Schumacher

Оснащення:

Мотовило - пятилопастне, одноэксцетриковое, противонамоточное з металевими роликами, які забезпечують довговічність роботи механізму нахилу лопатей.

Привід мотовила - ланцюговий, з використанням запобіжної муфти, що забезпечує безперебійну роботу сайту на середньої і високої врожайності зернових. Збільшений термін служби варіатора за рахунок застосування нової конструкції вала і підшипників кочення.

Редуктор — конічний, малогабаритний, на відміну від перехресних пасових передач, які збільшують кількість точок змащення і ускладнюють обслуговування кінематичних передач, що забезпечує надійну роботу робочих органів жниварки.

Платформа — металева конструкція, виконана з високоякісного профілю, ширина якої дозволяє розмістити шість стрічок транспортера, що виключає втрати колосом за жаткою при збиранні високорослих культур. Покращена ремонтопридатність вала транспортера за рахунок з'єднання його з редуктором через ланцюгову муфту.

Вітрової щит — металевий, виконаний з високоякісного профілю, що дозволяє збільшити жорсткість конструкції жниварки.

Брус ножа — профільна суцільнотягнені труба 60х40х4 і куточок суцільнотягнутий 50*50*5, що забезпечують прямолінійність переднього бруса в горизонтальній і вертикальній площині.

Притискання ножа — регульований, що дозволяє просто і з високою точністю витримати зазор між сегментом і пластина протирізальний, необхідний для якісного зрізу культур.

Гідросистема — рукави високого тиску, використання яких дозволяє збільшити надійність і термін служби гідравліки, а також спростити технічне обслуговування магістралей.

Працює в агрегаті: з комбайнами «Нива», «Єнісей» (виготовлені після 2003 року), «Сибіряк».

ЖВН-6В-01, ЖВН-6В-04 — модифікації ЖВН-6В «Ферзь» повністю підготовлена для роботи з самохідними шасі косарок плющюлок КПС-5Г, Е-301, Е-302, E-303, E-304.

Жатки агрегатуються з комбайнами «Нива-Ефект», «Єнісей-1200»,«Єнісей-950/954», виготовленими після 2003 року за допомогою нахиленого корпусу ЖВН-6В-15.000

Продукт сертифікований

Вся наша продукція на сайті ойлэнергомаш.сом.иа

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Переваги дизельних двигунів - надійність, низька ціна дизельного палива, меньша витрата палива. Дизельний мотор більш довговічний і надійний у використанні, але він обходиться дорожче в обслуговуванні і деталях. Одним із серйозних недоліків для власників автомобіля з дизельним мотором, є чуттєвість до якості палива - більшість двигунів розраховані на використання палива марки EURO-3 та EURO-4.
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Вобороті. Авто, мото оголошення Полтави та Полтавської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Вобороті. Авто, мото оголошення Полтави та Полтавської області